Nå som våren er her og sommeren nærmer seg, er det flere av oss som får lyst til å freshe opp soverommet litt ekstra. Vi får lyst på lysere sengetrekk, enkelt interiør og deilig duft på rommet.

Her er 10 tips til et friskt, og innbydende soverom.

1 – Lamper

Fresh opp med lyse, trendy lamper. Her kan du kjøpe bordlampe Brooklyn, til 699 kroner – medlemspris 499.

2 – Potteplanter

Grønne planter er helt fantastisk til å gjøre soverommet mer innbydende. Dessuten blir inneklima mye bedre. Her kan du kjøpe gress i potte til 199 kroner. 

Palmer er også herlige til innredning, og her kan du kjøpe en liten palme som er perfekt til soverommet til 299 kroner. 

3 – Småoppbevaring

De aller fleste av oss har småting som rett og slett har en tendens til å flyte rundt. Pakk det heller ned i en stilig, naturfarget flettet kurv. Flott i en åpen hylle om du har dette på soverommet. Her kan du kjøpe kurv Sina til 349 kroner. 

4 – Romduft

Frisk opp soverommet med en deilig duftolje. Duftoljen er laget av naturlige ingredienser. Flasken ser flott ut på for eksempel nattbordet. Her kan du kjøpe romduft med lukten av hvit te til 199 kroner.

Har du lyst på en annen duft, kan du for eksempel gå for lukten av lavendel. 

5 – Freshe gardiner

Gjennomsiktig, fargerike gardiner er flotte på sommeren. La solen skinne igjennom de lange gardinene. Her kan du kjøpe gardinene til 186,75 kr.

Ser du etter en annen farge? Det kan du finne her. 

6 – Vegghylle

En vegghylle er en god løsning for bedre plass på soverommet. Denne er lys og fin, med en naturlig look. Her kan du kjøpe hyllen til 999 kr.

7 – Loungestol

En stilig stol til soverommet. Pynt med en pute, eller la den stå for seg selv. Her kan du kjøpe stolen til 1 599 kr. 

8 – Puff

En puff er flott til avlastning på soverommet, eller bruk den til å sitte på. Gir et helhetlig look til rommet. Her kan du kjøpe puffen til 799 kr. 

9 – Bilder

Pynt soverommet med bilder som gir en avslappet atmosfære. Dette bildet er ferdig innrammet med glass, og kan kjøpes her til 499 kr – medlemspris 399 kr. 

10 – Puter

Fresh opp med nydelige puter i sengen. Her kan du gå for forskjellige farger, eller holde deg i en forskjellig stil. Vi har falt pladask for dette putetrekket i lyseblå med fjær-detaljer, til 349 kr. 

Her kan du kjøpe putetrekk i lys velur, til 149 kr.

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.