Sommeren er en perfekt tid å sette seg ned å lese i finværet. Nå som vi ikke kan reise like mye kan vi allikevel drømme oss bort i en god bok.

Her er noen av bøkene du bør lese i sommer:

Jeg vet hva du driver med av Jakob Arvola

 

Dette er en novellesamling som gir et sammensatt bilde av Norge i dag, som handler om helt vanlige folk of det de driver med.

Kjøp Jeg vet hva du driver med her. 

Jeg foreslår at vi våkner av Beate Grimsrud

 

En roman om livsglade og energiske Vilde, som har fått brystkreft. Fortalt på en sår, men til tider humoristisk og svært orginal måte. Boken har får terningskast seks av en mengde kritikere, og er en av Ark sine anbefalinger denne sommeren.

Kjøp boken her. 

Heksen av Camilla Läckberg

Dette er den siste boken i Camilla Läckberg sin serie av krimromaner som omhandler forfatteren Erica og familien hennes, som alle bor i den idylliske sommerbyen Fjällbacka i Sverige. I denne boken får vi lese om ei fire år gammel jente som forsvinner fra en gård. Det merkelige er at 30 år tidligere ble en annen fireåring forsvunnet på akkurat samme sted. Politimann Patrick Hedstrøm er på saken, og får god hjelp av konen Erica. I Läckberg sine bøker får vi ikke bare lese om Ericas tanker og følelser, men synspunktene til flere av de involverte karakterene.

Kjøp Heksen her. 

White Fragility av Robin Diangelo

I denne boken med undertittelen Why is it so hard for white people to talk about racism, prøver forfatteren å vise hvordan vi kan ha mer åpne og årlige samtaler om rasisme. En veldig aktuell bok som opplyser og inspirerer.

White fragility kan kjøpes her. 

Har du ikke tålmodighet til å sitte og lese?

Prøv bøkene i lydbokform med storytel! 

Les også:

Opplevelser i Norge: Dette kan du  gjøre i sommer

Gjør sommeren lettere med disse produktene

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.