Med Flipp kan du drømme deg bort i uendelig med inspirasjon, rett fra sofaen. Finn din interiørstil ved å la deg inspirere av andres!

Vi nordmenn er glade i hjemmene våre og interiør, og det er kanskje fordi vi tilbringer mye tid innendørs. Vi liker å gjøre det koselig rundt oss, og er interessert i interiørtrender og oppussing.

Faktisk er vi på verdenstoppen når det gjelder oppussing, og bruker hvert år 94 milliarder kroner på oppussing av hytter og hus! Men det er ikke alltid nødvendig å gå så drastisk til verks som å pusse opp huset for å fornye interiøret i hjemmet ditt. Mye kan gjøres med et par enkle grep.

Det første du må gjøre er å forsøke å finne ut hvilke stiler du tiltrekkes av. Det å finne «din egen stil» betyr at du må tørre å ta noen personlige valg. Husk at det viktigste er at hjemmet og interiøret ditt oppfyller dine behov – og at du trives med det personlige uttrykket du skaper.

Slik finner du du din personlige interiørstil

Lag et mood board

La deg inspirere av interiørmagasiner! Her er det uendelig med inspirasjon, gode råd og tips. Med Flipp får du tilgang til over 15 digitale magasiner innen interiør og bolig. Her kan du drømme deg bort og bli inspirert av det nyeste fra norske, danske og svenske interiørmagasiner.

Flipp appen

I Flipp-appen kan du selv markere dine favoritter ved å bokmerke dem. Slik kan du både lagre vakre boligreportasjer og raskt finne tilbake til dem, samtidig som du får en mappe med personlige inspirasjon. Du kan også ta screenshots og lagre de i album på mobilen din, eller legge de til i en Pinterest-mappe.

På denne måten lager du deg et eget mood board som gjør det enklere for deg å finne din interiørstil. Dette er et supert verktøy som du kan bruke når du skal innrede hjemmet ditt.

Nå kan du teste Flipp gratis i 30 dager – start prøveperioden her.

Fremhev dine interiørfavoritter 

Finn de tingene i hjemmet ditt som betyr mye for deg og som du gjerne vil fremheve. Ta utgangspunkt i ulike materialer og teksturer, det gir deg et spennende uttrykk. Bland stilarter og bruk personlige gjenstander som betyr noe for deg til å skape et personlig hjem.

Interiørserie fra interiørblad

La tingene du har trukket fram få en synlig plass i hjemmet, og rydd bort alle de tingene som ikke passer inn. Vinduskarmen eller et konsollbord er et fint sted å vise frem dine interiørfavoritter. Hent inspirasjon fra interiørmagasinene og de mange boligreportasjene du finner her.

Lek og eksperimenter 

Ikke vær redd for å eksperimentere. Det rimeligste tiltaket du kan gjøre for å fornye hjemmet ditt er å ommøblere. Ta f.eks. alle møblene ut av stuen om sett de inn på nytt.

En sofa trenger ikke å stå inntil en vegg. La den komme ut i rommet for å skape en spennende dybde.

Hvorfor ikke mikse mellom ulike stiler og farger?

Skap et spennende og levende uttrykk ved å mikse objekter fra ulike stiler og trender! Her er det gull verdt med alle tips fra innredningsekspertene boligmagasinene byr på i Flipp.

Få tilgang på hele 10 interiørmagasiner digitalt

Med masse herlig interiørinspirasjon er det fristende å fornye litt hjemme i disse tider. Bruk tiden til å drømme deg bort, og gjør det litt ekstra koselig hjemme.

Flipp gir deg tonnevis av interiørinspirasjon

Nå kan du teste Flipp gratis i 30 dager – start prøveperioden her.

Flipp gir deg fri tilgang til 50 av Norges mest leste og populære magasiner. Her får du alle dine interiørmagasiner samlet på ett sted.

Du kan laste ned appen på både mobil og nettbrett, – eller lese i nettleseren og dermed ha tilgang til alle dine favorittmagasiner uansett hvor du måtte befinne deg. Her er det noe for hele familien!

Prøv Flipp gratis i 30 dager! Klikk her og kom i gang på 1-2-3. 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.