Praktiske løsninger, stilig interiør og ekstra stor plass. Familien Petersen kunne ikke vært mer fornøyde med sitt nye smarthus.

Både mamma Kristine, pappa Per Morten, storebror Mikkel og familiens nyeste tilskudd Mynte elsker de smarte løsningene de har hjemme hos seg, for ikke å snakke om de ekstra kvadratmeterne.

– Når familien blir større ser man virkelig verdien i å la barna få den ekstra boltreplassen de trenger – samtidig som hjemmet ikke føles kaotisk og overfylt, sier Per Morten.

Derfor har familien gått for en rekke løsninger som passer inn i et klassisk familieliv – blant annet en åpen stue- og kjøkkenløsning som passer perfekt når familien samles rundt kjøkkenøya for å både lage og spise middag sammen.

Pappa Per Morten og resten av familien Petersen er samlet på kjøkkenet
ROMSLIG KJØKKEN: Pappa Per Morten og resten av familien Petersen er samlet på kjøkkenet.

– Her har vi skapt mange gode minner allerede, og flere skal det helt sikkert bli. Og når en av oss voksne lager mat, er det hyggelig å kunne snakke med de andre som driver med sitt i stua uten å være helt avskåret, ler Per Morten.

Familien har også fått gjesterom, et walk-in-closet og vaskerom, i tillegg til en stor og god bod som rommer alt en aktiv familie kan trenge.

– Vaskerom høres kanskje ikke så gøyalt ut, men det er faktisk alfa omega i en travel hverdag. Det gjør dessuten at vi ikke trenger å ha skitne klær liggende i gangen når barna kommer hjem fra barnehage og skole, forklarer Kristine.

Med praktiske og smarte løsninger på rekke og rad, har familien aldri angret på at de realiserte drømmen om hus.

– Absolutt ikke! Her har vi skapt et skikkelig familiehjem, og kunne ikke vært mer fornøyde med det, sier Per Morten.

 

5 gode grunner til å velge et smarthus:

Smarthus fra ABChus
KLASSISK: Husmodellen Adele har en klassisk stil, som ikke går ut på dato.

1. Du styrer alt fra mobilen

Med et smarthus kan du styre det elektriske materiellet fra mobilen, slik at du slipper å bekymre deg over det du eventuelt kan ha glemt. Som for eksempel å skru av kaffetrakteren eller sette opp temperaturen i huset.

2. Lave strømutgifter

Nordmenn bruker opptil 60% av strømbudsjettet til å varme opp boligen sin. Her er det mye penger å spare med et smarthus. Bruk døgnsyklus med nattesenking, slik at du ikke bruker penger på oppvarming av rom du ikke bruker.

3. Et trygt familiehjem

Med mobilen kan du enkelt låse opp døren i huset ditt. Du kan også få beskjed når noen låser seg inn, f.eks. når barna kommer hjem fra skolen.

4. Du får et bedre inneklima

Hvis du lar panelovner, varmepumpe, solskjerming og ventilasjonsanlegg snakke sammen, oppnår du både en mer stabil temperatur og et bedre inneklima.

5. God plass og et smart hjem

ABChus leverer ferdighus i alle stiler, og alle med muligheten til å installere smarthus-løsninger. Slik kan man enkelt både få bedre plass og smartere løsninger!

Telefon viser hvordan smarthuset fungerer - alt fra en app!
KONTROLL: Styr smarthuset ditt med telefonen – her er alt samlet i en enkel app!

Interessert i et smarthus?

Book et møte i Visningsbyen for å oppleve huset eller møt oss på boligmessen Ditt Hjem søndag 27. september.

Bestill katalogen her. 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.