Strikkedilla? Påsken er i anmarsj, og Garnius, Norges største garnbutikk på nett, er ute med fantastisk fine strikkepakker – av både ull og alpakka. Helt perfekt til strikking i påsken!

Deres Emma-modell er genseren alle snakker om i disse dager, og vi ELSKER den. Det meste av Emma-genseren, med unntak av den vakre keltisk-inspirerte borden, strikkes med kun én farge av gangen. Emma strikkes på forholdsvis tykke pinner, og raglanfellingen gjør at den er med og ”monterer” seg selv. Ved bestilling mottar du oppskrift og garnforbruk til valgt størrelse, og pakken kommer direkte hjem til deg. Så er det bare å strikke i vei!

Klikk hjem en av herlighetene i dag – og skulle du være ekstra glad i å strikke, hvorfor ikke klikke med en ekstra i gave, til noen du vil glede?

 

EMMA mørk grå kan kjøpes her fra 519kr! 
EMMA Kiss Tåkelilla fåes her fra 533kr!
EMMA Love i fantastiske blåtoner. Fra kr 533
EMMA Kiss Brun – klikk hjem herligheten! Fra 533kr
EMMA Kiss i lillabrun klikker du hjem her <3 fra 533kr

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.