Dette er en tid hvor mange sitter på hjemmekontor. Vi vet ikke hvor lenge dette vil være, men én ting er sikkert og det er at det er hyggelig å ha det fint rundt seg nå man jobber. Her er noen tips til hvordan du kan gjør det ekstra hyggelig på hjemmekontoret:

En god stol

Hvis man har en jobb hvor man skal sitte hele dagen er det viktig med en god stol.

Hyller

Hvis du har mange skrivesaker og ark som hoper seg opp kan det være lurt å investere i en hylle. Et tips er å ha en hylle du kan henge opp på veggen. Det er både dekorativt og sparer plass.

Personlige bilder og kalender

Gi kontorer et enda mer personlig uttrykk med kalendere med morsomme minner, egene fremkalte bilder og en kopp med bilde av noen du er glad i.

Les mer på fotoknudsen.no.

Planter

Planter skaper liv til rommet og er fine å se på. Hvis du ikke orker å vanne kan du kjøpe tørkede eller kunstige blomster. Du finner mer på kremmerhuset.no. 

Skikkelig utstyr

Hvis det blir mye skyping og videokonferanser fremover kan det være lurt å investere i et skikkelig webkamera eller headet slik at du blir hørt og sett så godt som mulig.

Du kan finne mer på Kjell & Company. 

Godt lys

Hvis du har mange papirer å lese i bør du ha en skikkelig kontorlampe.

Pynt

For å gjøre arbeidspulten ekstra hyggelig kan det være fint å kjøpe litt pynt. Det er alltid godt å komme inn i et rom som lukter godt, og da kan duftlys være midt i blinken.

 

Les også: 

Finn din interiørstil

Nå er det tid for hage og uterom

Lampene vi ønsker oss nå

 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.