Drømmer du om å stå opp om morgen til ferdig nytraktet kaffe? Eller om muligheten til å skru opp varmen når du lander på flyplassen, slik at det er varmt når du kommer hjem? Med et topp moderne smarthus, er dette faktisk mulig!

 

– Et smarthus gir deg en enklere hverdag. Via en app kan du styre både lys, luft og temperaturen i rommet og med digital dørlås lever du i et nøkkelfritt hjem, forklarer Jonathan Lenk som er daglig leder i Kardia.

Når alt i huset tilpasser seg bruken av boligen, vil du oppleve langt mindre behov for å gjøre justeringer. Den fremste fordelen med et smarthus er derfor økt komfort.

Smarthus er nå tilgjengelig som tilvalg på alle ferdighusene fra ABChus. I tillegg tilbys mer skreddersydde pakker for de som skulle ønske det.

Spar energi og miljøet

Mange synes det er mer komfortabelt å sove med lavere temperatur om natten, men visste du at du også kan spare energi?

Soverommet i et klassisk ABChus
Sov godt med riktig temperatur hele natten gjennom.

Kardia gjorde en undersøkelse finansiert med hjelp av Enova i 2019. Undersøkelsen viste at du kan spare 4000 kr per år i energikostnader på ferdighuset Noomi fra ABChus, ved å senke termostat til 16°C mellom kl 23 og kl 07 hver natt.

I tillegg kan du velge å få en ferdig programmert energibesparende løsning ved å gå for et smarthus på din nye bolig.

Få bedre luftkvalitet

Moderne byggeforskrifter har strenge krav til energiforbruk. Ventilasjonssystemet i et ABChus er beregnet til kontinuerlig å forsyne inneklima med nok frisk luft.

Ventilasjonen bruker en varmegjenvinner, som sørger for at varmen fra luften på vei ut av huset flyttes over til luften som kommer inn. Med smarthus installert i din bolig kan du kontinuerlig overvåke luftkvaliteten og få varsel hvis usunne partikler eller gasser blir oppdaget.

Styr hjemmet ditt fra hvor som helst i hele verden! 

Vil du åpne døra for håndverkeren uten å måtte legge igjen nøkkelen under dørmatta? Det kan du gjøre med Kardia smart-appen. Du kan også åpne døra fra hvor som helst i verden!

Et liv uten nøkler er mulig
Åpne døren din med en app og lev et liv uten nøkler.

Vil du skru opp varmen når du lander på flyplassen, slik at det er varmt når du kommer hjem? Dimme lyset til akkurat riktig nivå for en filmkveld? Partymodus på et blunk?

Mulighetene er uendelige!

Telefon viser hvordan smarthuset fungerer - alt fra en app!
Styr smarthuset ditt med telefonen – her er alt samlet i en enkel app!

«Smarthus» er et begrep som samler automatiserte og intelligente funksjoner, med mål om å bidra til bedre komfort og helse, lavere energiforbruk, et høyere sikkerhetsnivå og til syvende og sist et enklere liv.

Interessert i et smarthus?

Book et møte i Visningsbyen for å oppleve huset eller møt oss på boligmessen Ditt Hjem søndag 27. september.

Bestill katalogen her. 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.