Har du prøvd «alt» for å gå ned i vekt – uten å lykkes? Ikke mist håpet! Med FastTrack kan du få kick-starten du trenger.

Hvordan gå ned i vekt? Dette er et spørsmål som det ikke alltid er like enkelt å finne svar på.

Det finnes tusenvis av dietter og treningsopplegg som lover at du skal gå raskt ned i vekt, men mange av metodene for hvordan gå ned i vekt er både vanskelig og tidkrevende å følge. Det å streve med å oppnå idealvekten, er det siste du ønsker i en hektisk hverdag!

Så hvordan gå ned i vekt og oppnå resultatet du drømmer om?

FastTrack kan hjelpe deg i gang!

Gå ned i vekt – få mer energi 

FastTrack er en kjempesuksess i USA og Australia, og viser at det kan være enklere å gå ned i vekt enn det du kanskje ser for deg.

Sammen med en variert diett på under 2000 kalorier daglig, samt en 30 minutters gåtur per dag, kan kosttilskuddet FastTrack være en effektiv kick-starter når du aktivt ønsker å gå ned i vekt.1

Selvtilliten er ikke det eneste som kan øke når vektnåla begynner å peke nedover, også energinivået kan stige i takt med vektnedgangen.

Og hvor fantastisk er ikke følelsen av å kunne delta på alle aktivitetene du ønsker å være med på?

Les også: Hvordan bli kvitt magefettet

Naturlig vektnedgang

Kliniske dokumenterte studier bekrefter at FastTrack kan være et hjelpemiddel når du ønsker en effektiv vektreduksjon.

FastTrack inneholder et patentert synergistisk kompleks av tre botaniske ekstrakter, Slendacor.

Sammen fungerer disse aktive ekstraktene ved å hemme dannelsen av nye modne fettceller i kroppen. I tillegg minimerer de opphopningen av fett, såkalt lipolyse, i de eksisterende fettcellene.

FastTrack hjelper deg til å gå ned i vekt, enkelt og effektivt.
FastTrack kan være et effektivt hjelpemiddel for deg som vil gå ned i vekt.

 

Dette fører til at færre modne fettceller dannes, og at de eksisterende fettcellene blir tynnere. Som igjen resulterer i en effektiv vektnedgang, på en naturlig måte.

Dokumentert effekt

For å holde motivasjonen på topp, og troen på at dette vil løse utfordringene knyttet til hvordan gå ned i vekt, vil vi helst se positive resultater så snart som mulig.

I de klinisk dokumenterte studiene deltok 10 overvektige (BMI > 25) menn og kvinner i aldersgruppen 21-50 år. Deltakerne ble delt i to grupper hvor den ene gruppen inntok placebokapsler, og den andre inntok kapsler med Slendacore.

I tillegg inntok deltakerne 1800 kcal per dag og utførte 30 minutters lett gange fem dager i uken.

Gjennom studiene kunne forskerne rapportere om vektnedgang etter noen uker hos gruppen som fikk Slendacor.

Les mer om de kliniske studiene.

For best mulig virkning

FastTrack skiller seg positivt ut fra andre vektreduserende helsekostprodukter ved at virkningen, blant annet på midje-og hoftemål er klinisk dokumentert og vitenskapelig publisert.

For best mulig effekt av FastTrack, bør du ha et sammensatt kosthold med et inntak på cirka 1800-2000 kalorier per dag, samt en 30 minutters daglig gåtur.

Hvordan gå ned i vekt? – Prøv FastTrack i dag!

FastTrack helsekostprodukt som hjelper deg til å gå ned i vekt
FastTrack – et helsekostprodukt som hjelper deg til å gå ned i vekt.

Kilde:

1 FastTrack dokumentasjon 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.