I en travel hverdag, er middagstips ofte en stressfaktor. Det er dessuten fort gjort å bli matlei, og for mange er det vanskelig å finne på noe nytt og spennende.

Heldigvis finnes det en løsning: Adams Matkasse.

– Hva er Adams Matkasse?

Adams Matkasse er en abonnementstjeneste for levering av matvarer og oppskrifter på døren, uten bindingstid. Adam er tidligere landslagskokk, og komponerer hver uke sunne, smakfulle og næringsrike oppskrifter sammen med menyteamet sitt.

Landslagskokk Adam lager selv oppskriftene som sendes hjem til deg, hver uke.

Sunt og enkelt 

I matkassen får du rene råvarer og lite halvfabrikat. Da får du en bedre oversikt over hva du faktisk spiser, samtidig som du får mulighet til å lære mer om råvarer, smakskombinasjoner og sauser. Du får også alltid norsk kjøtt, fugl og fisk i kassen – og selvfølgelig alltid ferske grønnsaker.

Friske, norske råvarer til enhver tid. Adams leverer kun grønnsaker av ypperste kvalitet!


En matkasse som passer for alle

Adams Matkasse har et stort utvalg, hvor alle finner noe som passer seg. Det er matkasser for de større familiene, og for de mindre husstandene. De er også tilpasset livsstiler, iforhold til karbohydrater, kjøttfrie og glutenfrie kasser – helt supert tilrettelagt!

Her er en smakebit på noen av matkassene du kan klikke hjem i dag:

Juniorkokken – la de små være med på moroa 

Inspirasjon – perfekt for den matleie 

Ekspress Familie – når mange er sultne, og ting skal gå fort 

Vegetarkasse – kjøttfri, grønn og god

Ekspress inspirasjon – kjapt, men variert og utforskende

 

Pakkene har individuelle startpriser, og nå for du 200kr avslag på de to første leveringene! Du kan selv bestemme hvor ofte du vil motta matkasse, og kan når som helst avbestille. Klikk hjem Adams Matkasse idag! 

 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.