Drømmen om boltreplass til både store og små ble til virkelighet for familien Petersen – og det med smarte løsninger som gjør hverdagen enkel i tillegg.

Med boligareal på 184,4 kvadratmeter, er det nok av plass for lek og moro i ABCs Smarthus Adele. Det nyter familien Petersen godt av! Både mamma Kristine, pappa Per Morten, storebror Mikkel og familiens nyeste tilskudd Mynte er alle svært fornøyde med den nye, og smartere, hverdagen.

Mamma og yngste tilskudd i familien går ned trappen i ABCHuset sitt
Mamma Kristine og Mynte stortrives i det nye huset sitt.

– Det er jo mye på grunn av barna at vi ønsket å bygge hus. Når familien blir større, ser man virkelig verdien i å la barna få den ekstra boltreplassen de trenger samtidig som hjemmet ikke føles kaotisk og overfylt, sier Per Morten.

Derfor har familien gått for en rekke løsninger som passer inn i et klassisk familieliv. Blant annet en åpen stue- og kjøkkenløsning som passer perfekt når familien samles rundt kjøkkenøya for å både lage og spise middag sammen.

Familien samlet i den åpne stue- og kjøkkenløsningen i sitt ABChus
Familien samlet i den åpne stue- og kjøkkenløsningen som utgjør det perfekte oppholdsrommet i huset.

– Her har vi skapt mange gode minner allerede, og flere skal det helt sikkert bli. Og når en av oss voksne lager mat, er det hyggelig å kunne snakke med de andre som driver med sitt i stua uten å være helt avskåret, ler Per Morten.

ABChus med åpen kjøkkenløsning
Det romslige og praktiske kjøkkenet har allerede gitt familien mange gode stunder.

God plass både til hverdag og fest

Med en stor familie, er det også viktig å ha nok av plass til mat og drikke. Med et praktisk fryseskap ved siden av kjøleskapet blir logistikken enkel for familien. Ikke minst når de dekker opp til gjester i den lyse stua!

Stort middagsbord er praktisk både til hverdags og fest
Stort middagsbord er praktisk både til hverdags og fest.

For familien Petersen har gjerne gjester på besøk. Da kommer også et sjette soverom godt med.

– Ikke minst føles det ganske deilig å kunne gå rett fra soverommet og inn på badet for oss. Og ikke minst at vi har vårt egen walk in-closet, sier Kristine.

Og kanskje like viktig: En stor og god sportsbod som rommer alt en aktiv familie kan trenge, i tillegg til et vaskerom.

– Vaskerom høres kanskje ikke så gøyalt ut, men det er faktisk alfa omega i en travel hverdag. Det gjør dessuten at vi ikke trenger å ha skitne klær liggende i gangen når barna kommer hjem fra barnehage og skole, forklarer Kristine.

Med praktiske og smarte løsninger på rekke og rad, har familien aldri angret på at de realiserte drømmen om hus.

– Absolutt ikke! Her har vi skapt et skikkelig familiehjem, og kunne ikke vært mer fornøyde med det, sier Per Morten.

Smarthus fra ABChus
ABC-Huset har en klassisk stil, som ikke går ut på dato.

Interessert i et smarthus eller ferdighus fra ABChus?

Book et møte i Visningsbyen for å oppleve huset eller møt oss på boligmessen Ditt Hjem søndag 27. september.

Bestill katalogen her. 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.