Været på denne tiden av året kan være uforutsigbart og en lekker trenchoat vil holde deg både stilig og varm.

Lurer du på hvordan du kan inkorporere trenchcoaten inn i din garderobe? Den evige klassikeren er ett statementplagg i seg selv og kan gjerne være hovedfokuset i ditt antrekk.

Under finner du forslag til styling av den tidløse kåpen.

Psst… Husk å følg oss på Instagram! @Side2mote

KLASSISK

Passformen er veldig viktig når det kommer til trenchcoats. Sørg for at skuldrene ikke er for brede og at ermene ikke er for lange. Selv om «oversize» stilen er inn, kan det være lurt å investere i en klassisk modell som vil vare mange sesongen fremover.

HER FINNER DU FLERE TRENCHCOATS

Untitled-1

JEANSLEPPESTIFTTRENCHCOATSKOSOLBRILLERTOPP

HER FINNER DU FLERE TRENCHCOATS

FARGE

En trenchoat er ofte beige eller sort, men det betyr ikke at du ikke kan gå til innkjøp av en annen farge. Du har kanskje en beige variant hengende i skapet allerede? Da kan du trygt investere i en lekker blå kåpe og gjøre antrekket litt annerledes.

Les også: Blir dette årets strandplagg igjen?

Untitled-2

VESKESKJØRTØREDOBBERTRENCHCOATGENSERANKELBOOTSNEGLELAKK

HER FINNER DU FLERE TRENCHCOATS

VÅGAL

Det er superkult å blande ulike stiler sammen. En skinnende trenchcoat kan enkelt dempes ned ved hjelp av plagg som en hettegenser og en penre bukse. Miks ulike materialer og skap et spennende antrekk.

Untitled-3

HOODIEANKELBOOTSVESKETRENCHCOATSOLBRILLERBUKSE

Psst… Husk å følg oss på Instagram! @Side2mote

Capture

Instagram @Side2Mote


LES OGSÅ:

Har du sko-dilla? Da bør du lese dette!

Slik skal jeans se ut nå

6 romantiske hoteller du bør besøke


Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.