Utvalget av terrassebord er stort og mulighetene er mange! Vedlikeholdsvennlige terrassegulv kan gjøre livet enkelt, mens de tradisjonelle trykkimpregnert terrassegulvene ofte er svært prisgunstige.

Tidlig vår er høysesong for å planlegge uterommet, og ny terrasse står høyt på manges liste. Men en terrasse er ikke lenger en terrasse – valg av materiale kan ha mye å si for både utseendet og ikke minst hvor mye tid du må bruke på å holde terrassen din ved like.

Derfor har vi samlet opp fire ulike varianter, slik at du enkelt kan ta valget av terrassebord basert på hva som passer best for akkurat deg og din familie.

Utforsk Moelvens store utvalg av ulike terrassebord her!
Sjekk bare her:

Sedertre – unikt og luksuriøst

ENKELT OG FLOTT: For deg som ønsker å ha en ekstremt forseggjort og lekker terrasse, uten å bruke tid på vedlikehold, er sedertre et godt valg.

Er du ute etter en luksuriøs look, bør dette terrassegulvet stå øverst på listen. Sedertre krever ingen vedlikehold utover vask, og gråner raskt uten noen overflatebehandling. Materialet ligger derfor i øverste prisklasse. Med sedertre blir terrassen et lekkert blikkfang!
Vurderer du sedertre? Les mer om materialet her!

Termofuru – for den miljøbevisste

FAMILIEVENNLIG: Terrassebord i varmebehandlet tre er et bestandig materiale som krever lite vedlikehold.

Termofuru har en lekker gyldenbrun farge, som grånet svært raskt. Vær og vind vil sørge for å gi terrassen din en lekker sølvgrå overflate etter seks til tolv måneder – men dersom du ikke ønsker at fargen skal gråne, er det ingenting i veien for å olje med en pigmentert olje.

Utover vask krever dette gulvet ingen vedlikehold, og man kan dermed si at materialet er lønnsomt på sikt.

Dette er dessuten valget for deg som vil velge et klimasmart produkt – det fremstilles nemlig kun ved vanndamp. Et grønt valg for deg som også er opptatt av estetikk med andre ord!
På jakt etter terrassebord? Finn ditt nærmeste byggvarehus her!

Royalimpregnert – røft og vedlikeholdsvennlig

TØFT: Royalimpregnert materiale gir terrassen din en helt unik finish.

Generelt passer royalimpregnerte produkter for deg som er opptatt av gode råtebeskyttelse – men uten at det krever mye vedlikehold.

Er du i tillegg ute etter et røft og rustikt utseende, er dette et ideelt materiale. Royalimpregnerte materialer er nemlig såkalt «CU-impregnert», noe som gjør dem motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter. Materialet sprekker dessuten lite, og når det gjelder vedlikehold så trenger du ikke overflatebehandle før det har gått noen år.

Husk imidlertid å bruke royalolje, dersom du ikke vil at gulvet skal gråne. Her kan du velge mellom brunt og grått etter hva som passer deg og din stil.

Termoask – eksklusivt og (nesten) kvistfritt

MODERNE: Termoask er et godt valg for deg som ønsker en eksklusiv overflate uten kvister.

Noen ønsker en overflate uten for mye «støy», og da er termoask et godt alternativ med sin nesten kvistfrie overflate og eksklusive finish.

Gulvet vil ha en lekker mørkebrun farge når det er nytt, som raskt vil gråne. Ønsker du å beholde originalfargen kan du olje – her er valget ditt! Termoask fremstilles også kun ved vanndamp, og er perfekt for deg som vil ha både miljø og eleganse i fokus.

 

Lurer du på noe mer?
Sjekk Moelven.com/no/ for mer informasjon.

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.