Høsten banker på døra, og kulda setter allerede spor i små kropper på kjølige morgener. Skoleveien kan føles ekstra lang for de aller minste, uten varme nok klær når vind og regn melder ankomst.

Helly Hansen har derfor laget en liste over utstyr barna trenger for å holde seg varm og tørr hele skoledagen. Her finner du de mest populære jakkene og ryggsekkene, som vil sørge for at ditt barn blir klar for å møte den nye skolehverdagen.

Både skogtur og hverdag blir lekende lett i gode, varme og pustende klær.

Regntøy

Jr Active Rain Jacket er en klassisk regnjakke, som er vann- og vindtett, med  gode pusteegenskaper. Den har forsterkede luftehull under armene, slik at barna ikke blir for varme på aktive dager. Et  populært valg!

Her kan du finne resten av kolleksjonen

Kids PU Rainset er et smart valg for aktive barn. Regntøyet er laget av 100 % vannavstøtende materiale, og var opprinnelig laget for fiskere. Barna kan dermed plaske i hver eneste søledam uten å bli våt!

Her kan du sjekke ut hele kolleksjonen 

Varm, allsidig jakke og parkas

JR Champ Reversible Jacket er en vendbar jakke med vannavstøtende ytterskall og myk og god fleece innvendig. PFC-fri vannavstøtende ytterskall på den ene siden, og myk og god fleece på den andre. Dette er en herlig jakke der du rett og slett selv kan velge hvilken side du vil vise frem!

Her kan du kjøpe den

Et annet, svært populært valg er modellen Kids Vika Parka. Jakken har resirkulert, tykk og syntetisk isolasjon, vannavstøtende og lett ytterstoff, avtakbar hette og to håndlommer med børstet trikot.

Her kan du kjøpe den

Ryggsekk

Med fokus på sikkerhet, er ryggsekken Hopalong utstyrt med nødfløyte, og refleks for bedre synlighet. Den har også to lommer til vannflaske på siden, og et stort hovedrom.

Her kan du kjøpe Hopslong Jr Backpack

Her kan du kjøpe andre sekker og bagger

For de litt yngre barna, er kids outdoor backpack et supert valg. Sekken har justerbar bryststropp og fløyte. Sekken har god plass, samtidig som den ikke føles for tung for de minste.

Her kan du kjøpe sekken

Les også:

Skolestart 2020: Her er alt du trenger 

 

 

 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.