Med en åpen utestue kan du forlenge den deilige utesesongen. Med kledning som matcher hus og terrasse, får du dessuten en helhetlig og lekker løsning.
 
Det er høysesong for å planlegge og skape det perfekte uterommet, og mange har for lengst begynt å lengte etter lange, lyse kvelder utendørs.
Dog er det dessverre ingen garanti for at den norske utesesongen varer så altfor lenge – men det finnes faktisk gode løsninger for å forlenge den i begge ender!

Du kan for eksempel starte hos Moelven.no/byggeogbo, hvor du kan finne et lass med inspirasjon.

KOSELIG: Enten du velger utestue eller vinterhage, forlenger du utesesongen betraktelig.

Bring naturen inn

Et av dem er å lage et uterom i form av en vinterhage, eventuelt utestue eller hagestue om du vil, som gjør at du kan flytte kveldskosen ut tidlig i sesongen.

Faktisk er det kanskje på starten og slutten av utesesongen at en utestue er aller finest – når man kan se våren spire mens man spiser frokost, eller nyte høstens farger under et pledd og med et glass vin.
Med dét bringer du også både lys og natur inn i hjemmet ditt på en moderne og praktisk måte.

BØR MATCHE: Hva enn du velger å bygge ved siden av huset, bør det passe med øvrige materialer når det kommer til terrassebord og kledning.

Elegant utvidelse

Ettersom nordmenn stadig bruker mer tid på uterommet, bør man også se en vinterhage eller hagestue som en naturlig utvidelse av hjemmet. Tenk like materialer og helhetlig uttrykk – hos Moelven kan du velge og vrake blant treslag og kvaliteter for å skape et uttrykk som passer akkurat din stil, og som henger sammen fra A til Å.

Les mer om kledningene til Moelven her.

Ta også terrassen din med i beregningen – terrassebord, kledning på huset og materialet til utestuen bør være det samme eller ha en rød tråd.

Og når det kommer til terrassebord, har du en verden av muligheter – sjekk Moelvens store utvalg her!

Nyt!

Glem heller ikke at uterommet ditt er til for å brukes og nytes – ikke for at det skal gi deg mer arbeid.
Tenk derfor vedlikeholdsvennlige materialer; hos Moelven finner du for eksempel terrassebord i varmebehandlet furu, ask og sedertre som gode alternativer.

Skeptisk til et stort prosjekt?
En pergola med tett tak kan også fungere som utestue, med ly for uvær og skygge for solrike dager.
Alle Moelvens kledninger kan leveres tørket med dekkhvit som standard. Da blir man mindre avhengig av værforhold og årstid for montering.

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.