Categories
ABChus

Karen og Olav bygde drømmehuset på kun 9 måneder

Annonsørinnhold for

Veien til boligdrømmen kan være lang og kronglete for mange. Karen og Olav fikk hjelp av ABChus til å skape sin drømmebolig på kort tid.

Paret Karen og Olav har i lang tid hatt et ønske om å skape drømmehjemmet. Da muligheten endelig åpnet seg på gården i Melhus hvor Olav har hatt mye av oppveksten, slo de til.

– Vi har begge vokst opp på gård, og det har vært barndomsdrømmen til Olav å bo på og drive en selv. Vi liker å ha god plass rundt oss og noe å jobbe med hjemme, forteller paret.

Gården ligger idyllisk til – omkranset av frodige åkre og skog –og var det perfekte utgangspunktet for familiens nye hjem. Men noe måtte gjøres med det gamle våningshuset.

Paret vurderte å pusse opp, men kom frem til at det var både tidsbesparende og mer økonomisk forutsigbart å bygge nytt. På den måten ville de også slippe den store jobben med å vedlikeholde det gamle huset.

– Fungerer perfekt som våningshus

Neste steg i prosessen ble å finne en ferdighusaktør som kunne oppfylle boligdrømmen deres, og paret søkte gjennom alle tilbydere i jakten på det perfekte våningshuset. Det var viktig at huset skulle passe inn i omgivelsene, og se naturlig og autentisk ut på en gård.

Etter grundig vurdering, falt valget på ABChus og deres herskapelige husmodell Adele.

Husmodellen Adele fra ABChus.

– Adele passet godt inn i bildet vi hadde laget oss på forhånd, sier de, og fortsetter:

– Vi synes det fungerer perfekt som våningshus. Det passer godt inn på gården, og ser ut som det alltid har stått der. Vi liker alt med huset, men det beste er kanskje stuen i andre etasje og kjøkkenet, forteller paret.

En annen fordel var at ABChus hadde alle priser tilgjengelig på nett, slik at den økonomiske siden ble forutsigbar.

ABChus leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til attraktiv pris. Bestill ABChus’ huskatalog her, og la deg inspirere til å la boligdrømmen endelig bli drømmeboligen.

Effektiv vei til boligdrømmen

Etter at familien hadde bestemt seg for husmodell, ble den videre veien raskt til.

Karen og Olav fikk hjelp av ABChus’ boligkonsulent Jeanette Sæther, som fulgte dem gjennom hele prosessen. De kunne dermed bruke god tid på å tilpasse huset, slik at det skulle bli akkurat slik de ønsket seg.

– Vi ble veldig godt fulgt opp av Jeanette hele veien og opplevde at hun virkelig brydde seg om oss som kunde. Det var mange valg som skulle tas, og hun hjalp oss mye i denne prosessen, sier Karen og Olav.

Huset har fire store soverom, to store stuer, peis, to bad, egen sportsbod og et lekkert kjøkken. Det er også utvidet i bredden og har en tilpasset front med større utbygg.

Blant tilvalgene Karen og Olav har gjort, er større kjøkkenøy, platetopp, stekeovn, kaffemaskin, større bad, oppgradert peis, trapp og gulvvarme.

De har også byttet ut et soverom i andre etasje for å lage en større stue med lounge – som nå er blitt husets favorittrom.

Stuen i andre etasje med egen lounge gir mulighet for å nyte den fantastiske utsikten i komfortable omgivelser, og virkelig finne roen. De utvidede vinduene bringer enda mer av naturen inn i stuen. Dette har blitt husets favorittrom.

For å kunne utnytte den vakre utsikten til de idylliske omgivelsene, og bringe mer av naturen inn, har de valgt å forstørre vinduene.

Fra Karen og Olavs flotte spisestue har man nydelig utsikt til omkringliggende åkre og skog. Paret har fått hjelp av Snø Interiør for å skape en rød tråd med farger som passer godt sammen, og harmonerer med naturen.

Paret har fått hjelp av interiørdesigner fra Snø Interiør med fargevalg og innredning.

Boligkonsulent Jeanette Sæther fra ABChus har fulgt opp Olav og Karen i byggingen av drømmehuset på gård i Melhus.

– Jeg tror det er lurt å ikke alltid følge de siste interiørtrendene. Tenk nøye gjennom hvilken stil en selv har eller ønsker, og se på omgivelsene for å prøve å få naturen og elementene utenfor inn i boligen, tipser Jeanette.

Karen og Olav på det lekre kjøkkenet «Stil» fra Drømmekjøkkenet. Legg merke til hvordan fargene i de ulike rommene i huset harmonerer med hverandre, og ikke minst med omgivelsene utenfor.

9 måneder fra signert kontrakt til ferdig hus

– Vi jobber tett med de andre avdelingene våre, og det at vi har våre egne arkitekter, tekniske tegnere og byggesaksbehandlere, gjør at hele prosessen blir trygg og effektiv for kunden, sier ABChus-boligkonsulenten.

Fra Karen og Olav signerte kontrakt til overtakelse, tok prosessen totalt 9 måneder. Selve rivnings- og byggeprosessen gikk enda raskere:

– Tiden fra vi startet riving av huset som sto der fra før til nytt hus sto ferdig, gikk på 7 måneder, forteller paret.

Boligkonsulent Jeanette mener at en av ABChus’ styrker er at de sitter på hele verdikjeden, noe som effektiviserer prosessen.

– Vi leverer blant annet huselement. Når disse ankommer byggeplassen, er boligen tett utvendig på rundt en uke. Det at vi har såpass kort byggetid totalt, er også gunstig for kundene med tanke på byggelån, forteller Jeanette.

Se video av Karen og Olavs nydelige hjem:

ABChus leverer nøkkelferdige hus av høy kvalitet

Ønsker du å skape drømmeboligen på en effektiv måte med kvaliteten ivaretatt, er ABChus et godt valg. De leverer nøkkelferdige, toppmoderne hus av høy kvalitet til en attraktiv pris. Til og med grunnmuren er inkludert i den faste prisen – det eneste du som kunde må sørge for, er å ha en godt tilpasset tomt.

ABChus er opptatt av å gi deg som kunde god forutsigbarhet både når det gjelder tid og penger:

– Våre verdier er velvilje, ærlighet og respekt, og det skal hele veien gjenspeiles i måten vi opptrer ovenfor våre kunder, sier boligkonsulent Jeanette.

Ofte starter prosessen med at en kunde har bestilt huskatalog, og det avtales et møte eller en tomtebefaring. Deretter begynner ABChus å skissere muligheter etter både kundens ønsker og regler og bestemmelser for området.

– Vi kommer med forslag på hus i samråd med tekniske tegnere, og deretter tilbud på bolig, forklarer boligkonsulenten.

ABChus leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til attraktiv pris. Bestill ABChus’ huskatalog her, og la deg inspirere til å la boligdrømmen endelig bli drømmeboligen.

– Vi blir naturlig nok veldig involvert når vi samarbeider med kundene våre. Vi bistår dem jo i å velge sitt drømmehus, med alt fra hustype til tilvalg. Det er en stor milepæl for mange, og det er viktig at kundene hele tiden skal føle seg ivaretatt.

Paret har, med hjelp av boligkonsulent Jeanette Sæther, tilpasset ABChus-modellen Adele perfekt til gården de har flyttet inn på.

Det kan være å holde kunden oppdatert om tilbud, eller om byggesaken de har gående i kommunen.

– At vi hele tiden informerer kunden om hvor i prosessen vi er, gjør også til at de føler en trygghet og deltagelse i prosessen hele veien. Lurer de på noe, er vi stort sett tilgjengelige på telefon eller mail 24 timer i døgnet, avslutter Jeanette.

Dette er inkludert i ABChus’ faste pris:

  • Smarthusstyring – ABChus har vært først i landet med smarthusfunksjon som standard i alle boliger
  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Parkett i begge etasjer
  • Trapp fra Trapperingen
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Flislagte bad – varmekabler på baderom og i entré
  • Teknisk enhet fra Kardia
  • Støpt plate/grunnmur
  • Gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten
  • Kort byggetid

Bestill huskatalogen og les mer på ABChus’ nettsider.