Sene høstkvelder på terrassen kan være utrolig koselig, men det er fort gjort at kulden setter en stopper for hyggen. Nå går det mot kaldere tider, og vi vil oppgradere uteplassen.

En lun uteplass er perfekt for kjølige kvelder. Her får du tipsene slik at du kan skape en herlig, varm uteplass du kan bruke året rundt.

Infravarmer

En infravarmar er en perfekt løsning for en varm uteplass. Denne infravarmeren varmer enkelt opp større overflater, og monteres enkelt på veggen med inkluderte fester og skruer.

Infravarmeren kommer med fjernkontroll og har tre forskjellige varmenivåer.

Her kan du kjøpe varmelampen 

Terrassevarmer 

Med terrassevarmeren INDUS kan du nyte sene kvelder uten å bli kald. Den kan lett flyttes på, og har en ledningslengde på 1,8 meter.

Her kan du kjøpe terrassevarmeren 

 

Sofagruppe 

Denne sofagruppen fra NORDFORM er komplett med høy sittekomfort. Plasser sofaen sammen med en varmelampe og du kan sitte og kose deg ute selv om været er kjølig.

Her kan du kjøpe denne herlige sofagruppen 

 

Lyslenke 

Lyslenken skaper et herlig lys i mørket, og gjør uteplassen lun og koselig. Den er dekorativ og har 10 stk. integrerte LED-lyskilder inkludert.

Her kan du kjøpe lyslenken 

 

Lampe 

Høy lampeskjerm i kunstrotting for utendørs bruk. Lampen ser stilig ut, og gir et fint lys på sene kvelder.

Her kan du kjøpe denne fine lampen 

 

Utendørsteppe 

Et kraftig utendørsteppe er perfekt for balkongen, terrassen eller uterommet. Det skaper en lun atmosfære og gjør uterommet hyggelig.

Her kan du kjøpe teppet 

 

Ullpledd

Dette herlige pleddet er laget av mohair, ull og alpakka. Et utrolig deilig pledd å pakke seg inn i.

Her kan du kjøpe ullpleddet 

 

Les også:

Interiørtrender 2020 

10 tips til å friske opp soverommet

 

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.