Ta med deg inspirasjon, hobbyer og godt lesestoff i hele sommer, uansett hvor du er, online og offline. Magasin-appen Flipp gjør at du alltid har godt kuratert innhold – rett i lomma.

Denne sommeren er en annerledes en – og gir oss med det helt nye muligheter! Vi har omtrent bare Norge å forholde oss til disse månedene, men det gjør ikke ferien nødvendigvis enklere å planlegge. Hvor skal du reise? Hvilke nye steder kan du oppdage? Og hva bør du pakke for en optimal norgesferie?

Heldigvis har andre lurt på de samme tingene som deg – dette er nemlig hovedtematikken til de fleste magasinenes sommerutgaver. Velg om du ønsker å se det hele fra et villmarksperspektiv, interiørperspektiv eller kanskje familieperspektivet? Du kan også gå all-in med den renspikkede spesialutgaven «Norgesferie» som er viet til nettopp dette!

REISEINSPIRASJON: Få tilgang på de beste reisetipsene fra en rekke utgaver, som denne reiseguiden i nyeste Kamille.

Men best av alt er å plukke og mikse det du liker best. I appen Flipp får du tilgang på hele 60 ulike magasiner og ukeblader med kun ett abonnement. Slik kan du virkelig få inspirasjonen du trenger i sommer, om det er på hytta, hjemme eller på telttur.

Last ned Flipp i dag – og få gratis prøveperiode på 30 dager, helt uten binding.

Norgesferie for hele familien

Hvordan lage en uforglemmelig sommer for hele familien? Dette er nok et spørsmål mange av oss tenker litt ekstra på i år. Kan en fjelltur fungere for både minstemann og tenåringen? Og hva med den lange bilturen?

Magasinet Foreldre & Barn er Norges største foreldremagasin, og har i år fokus på nettopp dette. Men også Kamille byr på gode tips til reiser i Norge og hvordan holde familiedynamikken på topp gjennom ferieukene.

Jannecke Weden med familien på tur i magasinet Foreldre og Barn.

PÅ TUR MED BARN: Foreldre & Barn har intervjuet blant annet Jannecke Weden som gir sine tips til hvordan ta Norgesferien til nye høyder med hele familien samlet.

Kamilles reisetips. KORTREIST FERIELYKKE: Ferden trenger ikke være så lang for å få oppleve det beste av Norge. Kamille gir kortreiste ferietips i siste utgave.UNIKE REISETIPS: Det finnes utrolig mange vakre perler i Norge, men i sommer er risikoen høyere enn noensinne for å støte på naboen på et av dem! Heldigvis finnes det flere ukjente perler – som magasinene er mestre på å finne frem til. Hva med en tur til Senja eller Ånderdalen nasjonalpark? Villmarksliv-gjengen har gått opp stier til nye og spennende reisemål i Norge.

Kamille og foreldre og barn

ANNERLEDES OVERNATTING: Det finnes vel ikke noe stiligere å prøve enn en hengekøye som overnatting? Finn frem til din måte å gjøre det på gjennom å samle tips fra ulike type magasiner, som her fra Kamille og Foreldre & Barn.

Inspirasjon på hytta

Ingenting er som å ta med morgenkaffen ut på trammen og nyte den stille stunden med et magasin. Men etter en uke har du kanskje kommet deg gjennom bunken du tok med deg, og veien til nærmeste kiosk er lang. Da er det deilig å vite at du på mobilen eller iPaden alltid har rykende ferske utgaver av magasiner lett tilgjengelig – hele sommeren gjennom.

Les også: Få interiørtips rett fra sofaen

Villmarksliv tar tempen på hyttelivet.

Er dekningen litt så som så på hytta, eller mangler du både dekning og internett, er det kanskje enda mer nyttig å ha godt lesestoff tilgjengelig i ferien. Med Flipp kan du laste ned alle utgavene du måtte ønske deg på forhånd, slik at du når som helst kan sette deg ned med ditt favorittblad.

Hjemmet_Flipp

SOMMERPROSJEKTER: Når det kribler i kroppen og fingrene etter å gjøre noe, er det fint å ha Hjemmets hobbysider lett tilgjengelige!

Interiørtips

Flere av oss har vel allerede gått litt lei interiøret hjemme denne våren, og interiørblader slukes som aldri før. I sommer skal kanskje flere av oss tilbringe mer tid både hjemme og på hytta, og da er et interiørprosjekt perfekt underholdning.

Flipp Appen du trenger i sommer

INTERIØRINSPIRASJON: Drøm deg bort til vakre hytter, og skap noe av stilen der du måtte befinne deg gjennom gode shoppingguider og stiltips.

Finn inspirasjonen du trenger gjennom bladene i appen Flipp. Her får du nemlig tilgang på de største norske interiørbladene, som Bonytt, Lev Landlig, Hytteliv, Maison og Rom123, i tillegg til de største magasinene fra Sverige og Danmark. Og er det et sted du finner de beste sommerhus-stilene, så er det jo nettopp her!

Les også: 5 tips til en koselig uteplass

PS: Med Flipp får du ikke bare direkte tilgang på de nyeste utgavene – rett på mobilen, du får også tilgang til arkivet for enkelte utgaver. Du registrerer deg på Flipp.no og laster ned appen i Appstore eller Google play.

Last ned Flipp i dag – og få gratis prøveperiode på 30 dager, helt uten binding.

Bannerfoto: Roman Purtov /Unsplash

Read all about

Egmont Content utvikler og produserer innhold av høy kvalitet i samarbeid med utvalgte annonsører. Innholdet er tydelig merket med «annonsørinnhold», slik at brukeren vet at det er laget i kommersiell øyemed. Egmont Content er en egen kommersiell redaksjon, som jobber helt separat fra den øvrige redaksjonen. Egmont Publishings journalistikk er ikke påvirket av Egmont Content.